Aktiviteter


Tryk HER for flere oplysninger
En stor tak til alle sponsorerne af vores julearrangement i Rynkevanghallenlørdag den 29. nov. 2014
 
 

Julehyggedag i Kalundborg i Rynkevanghallen

lørdag den 29. nov. 2014.

 
 
Kære godtfolk!

Nu hvor Julen nærmer sig, vil jeg følge op på tidligere uddelte invitation i klubben til vores Julehyggedag i Kalundborg i Rynkevanghallen lørdag den 29. nov. 2014. Derfor sender jeg dig her invitationen i vedhæftede dokument. Og er du "gammel" Son Taekwondo-nisse, vil det være mig en sand fornøjelse at møde dig igen
Har du lyst til at pynte op og gøre klar med borde og stole m.v., vil jeg være dig meget taknemlig for din hjælp. Kl. 11.00 bliver dørene til skolen låst op, så fra kl. 11.00 til 13.00 kan vi pynte op og gøre klar.

Endvidere vil jeg være dig taknemlig, såfremt du har mulighed for at hjælpe med at indsamle sponsorgaver til vores altid fornøjelige kinesiske lotteri, så vi også i år kan få et festligt punktum på vores julehyggedag. Måske har du selv mulighed for at bidrage med en sponsorgave eller måske kender du en virksomhed, forretning, forening eller privatperson, som gerne vil bidrage med en sponsorgave og derved få en god reklame og omtale. Du kan sende svar på denne e-mailadresse eller pr. SMS på 23 10 04 24.

Med hjertelig hilsen
Benny Olesen

P.S. Børnenes opvisning indøver vi i gymnastiksalen kl. 13.00. Til opvisningen er børnene iført deres Son Taekwondo-dragt og nissehue.
 
Nærmere info klik her.
Son Taekwondo i Danmark  | merenpha@gmail.com